Főoldal / Szárnyas Ételek / Zöldségeken sült csirkeszárnyak

Zöldségeken sült csirkeszárnyak

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldségeken sült csirkeszárnyak

Zöldségeken sült csirkeszárnyak

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny (de lehet más csirkehús is)
  • 3 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 6 szem burgonya
  • 2 cukkini
  • 2 kápia paprika
  • 2 db sárgarépa
  • só, bors, ételízesítő
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A zöldségeket körülbelül egyforma nagyságúra daraboljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.

A fűszerezett zöldségeket egy enyhén kiolajozott tepsibe öntjük.

Befűszerezzük, a darabolt csirkeszárnyakat, és rápakoljuk a tepsiben lévő zöldségekre. Letakarjuk fóliával, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Ha a hús átsült, és a zöldségek is megpuhultak, levesszük róla a fóliát és pirosra sütjük a szárnyakat. (időközben megfordítjuk őket)

Nagyon finom tepsis étel. Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére