Főoldal / Torták / Sütés nélküli ribizli torta

Sütés nélküli ribizli torta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütés nélküli ribizli torta

Sütés nélküli ribizli torta

Hozzávalók:

  • 1 csomag babapiskóta
  • 4 deci tejföl
  • 6 deci habtejszín
  • 6-7 deka cukor
  • 20 deka ribizli

A díszítéshez:

  • 2 deci tejszín
  • 1-2 ek ribizliszörp vagy ételfesték
  • ribizli
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Egy kapcsos tortaformába a piskóták egy részét lerakom.

A tejfölt, a porcukorral, és a felvert tejszínhabbal összekeverem. Szórok bele ribizli szemeket és 3-4 darab apróra vágott baba piskótát.

A lerakott baba piskóta tetején elosztom a krém felét. Erre ismét babapiskótát teszek, és a maradék krémet a tetejére simítom.

4-5 órára a hűtőbe teszem, amíg a piskóta megpuhul.

Ekkor a kapcsos formát leveszem, ribizliszörppel, vagy ételszínezékkel színezett tejszínhabbal és ribizliszemekkel díszítem a tortát.

Sütés nélküli ribizli torta 5.00/5 (1 értékelés)

Domján Mária (524 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére