Főoldal / Torták / Répatorta mascarpone krémmel

Répatorta mascarpone krémmel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Répatorta mascarpone krémmel

Repatorta mascarpone krémmel

Hozzávalók:

  • 25 dkg cukor
  • 4 tojás
  • 275 ml olaj
  • 40 dkg sárgarépa
  • 30 dkg liszt (fele teljes kiőrlésű búzaliszt, fele búzafinomliszt)
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 tk. őrölt fahéj
  • 1 maréknyi dióbél
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 csomag vaníliás cukor

A krémhez:

  • 25 dkg  mascarpone
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1-2 ek porcukor
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:8 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A lisztet, sót, fahéjat, sütőport egy tálban összekeverjük.

A tojásokat, olajat, cukrot, vaníliás cukrot egy másik tálba öntjük, és keverőgéppel jól kikeverjük.

A lisztes és a tojásos keveréket egybekeverjük.
Belekeverjük a diót és a reszelt sárgarépát, és a reszelt citromhéjat.

Formába öntjük, légkeveréses sütőben 175 fokon 50-55 percig sütjük. (tűpróbáig)

A mascarpone-t elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral.
A krémet a kihűlt torta tetejére simítjuk.

Tipp / megjegyzés:

Az elkészítési idő nem tartalmazza a sütés idejét.

Répatorta mascarpone krémmel 4.00/5 (3 értékelés)

Marcsi (431 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


2 Hozzászólások

  1. Én nem úgy látom, hogy ez gluténmentes lenne…

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére