Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Juharszirupos vaníliás csók

Juharszirupos vaníliás csók

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Juharszirupos vaníliás csók

Juharszirupos vaníliás csók

Hozzávalók:

  • 12,5 dkg puha vaj
  • 1 rúd vanília
  • 0,8 dl juharszirup
  • 11 dkg liszt
  • 3,5 dkg finom szemű kukoricaliszt
  • pici só
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A puha vajat a juharsziruppal habosra keverjük. Hozzáadjuk a vaníliarúd kikapart belsejét is és a sót. A kétféle lisztet elvegyítjük egymással, és ezt is a vajas keverékhez adjuk. Alaposan összedolgozzuk az egészet.

A masszát habzsákba is lehet tölteni, de kekszkinyomó is használható hozzá. Sütőpapíros tepsire apró kis halmokat nyomunk. ( A mintája, formája lehet tetszőleges.)

180 fokra előmelegített sütőben 13-15 percig kell sütni, amíg aranybarna nem lesz. A tepsin hagyjuk pár percet hűlni, majd lapát segítségével rácsra szedjük őket.

Kávé, tea, és tej mellé is tökéletes.

Tipp / megjegyzés:
Nagyon egyszerű elkészíteni, sokáig eláll dobozban és isteni finom.

Értékeld a receptet

trollanyu (390 Recept)

Három gyerek es egy skót pasi, velük osztom meg életem, ja és a kis troll őrködik a konyhámban, a helyszín Norvégia. Sok időt töltök a konyhában közkívánatra és a magam szórakoztatására egyaránt. A konyha után a kert es a növények is kiemelt szerepet kapnak a mindennapjaimban. Most már 2 afrikai törpepapagáj is a családunkhoz tartozik.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére