Főoldal / Egytálételek / Gombás répás sütőtökös lecsó

Gombás répás sütőtökös lecsó

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás répás sütőtökös lecsó

Gombás répás sütőtökös lecsó

Hozzávalók:

  • 40 dkg lecsópaprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili
  • 25 dkg paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 1 szál sárgarépa
  • 0,25 db sütőtök
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • szalonnabőr
  • 2 ek étolaj
  • 50 dkg lecsókolbász
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymát felaprítjuk. A paprikákat és a répát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük.A sütőtököt és a paradicsomot felkockázzuk.

Egy nagy serpenyőben kevés olajon a felkockázott szalonnát lepirítjuk, majd a hagymát megdinszteljük rajta.Hozzáadjuk a fokhagymát, a paprikákat, a répát, és a szalonnabőrt. Végül beletesszük a többi zöldséget, és ízlés szerint fűszerezzük.

Felszeleteljük a kolbászt. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a kolbászt is és készre főzzük.

Kenyérrel fogyasztom.

Gombás répás sütőtökös lecsó 3.00/5 (2 értékelés)

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére