Főoldal / Szárnyas Ételek / Gesztenyével töltött csirkecomb

Gesztenyével töltött csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyével töltött csirkecomb

Gesztenyével töltött csirkecomb

Hozzávalók:

  • 5 db egész csirkecomb
  • szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek

A töltelékhez:

  • 25 dkg Maróni darált fagyasztott 100%-os gesztenye
  • 1 maréknyi aszalt barack
  • 3 db tojás
  • 2 tk Himalája só
  • 1-2 ek GM zabpehely

 Továbbá:

  • 2 db alma
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:igen
Költség:2000-2500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a sót és annyi zabpelyhet, hogy ne legyen túl lágy a massza. (nekem 2 evőkanálnyi kellett hozzá) Keverjük bele az apró kockára vágott aszalt barackot is.

A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket. Tepsibe rakjuk majd mellé tesszük a felszeletelt almát is. Fedőt teszünk rá, vagy lefedjük alufóliával és 180 fokon kb 40 percig, majd fedő nélkül kb 15 percig sütjük.

Párolt rizs illik mellé köretnek.

Tipp / megjegyzés:
Karácsonyi menü része is lehet!

Értékeld a receptet

Gáborné Putóczki (24 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére