Főoldal / Desszertek / Epres piskótatorta liszt nélkül

Epres piskótatorta liszt nélkül

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Epres piskótatorta liszt nélkül

Epres piskóta torta liszt nélkül

Hozzávalók:

  • 15 dkg kókuszreszelék
  • 1 dkg konjac liszt
  • 8 db tojás
  • 10 dkg eritrit
  • 8 evőkanál víz
  • kb 25 dkg földieper

A tetejére:

  • porXukor
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk majd hozzáadjuk a tojások sárgáját az eritritet, a vizet mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk. Kerek tortaformát (28 cm) sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Tetejére, megmosott, kettőbe-négybe vágott epreket szórunk. Előmelegített 175 fokos sütőben 40 percig sütjük. Tűpróba! A formából kivéve tálra borítjuk, a papírt lehúzzuk róla, majd tortatálra tesszük, hagyjuk langyosra hűlni, kevés porXukorral megszórva kínáljuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Gáborné Putóczki (24 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére