Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirke mell filé

A bundához:

  • 2 db tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 db burgonya reszelve
  • pici só
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 ek. finomliszt

Továbbá:

  • 5-10 dkg körüli finomliszt

A sütéshez:

  • 5 dl étolaj

A tálaláshoz:

  • tejföl
  • reszelt sajt
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, kb. négy szép szeletünk lesz.
Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük róla. Mind két oldalát besózzuk.

A bundához valókat egy tálban összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és fedő alatt, lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.

Tejföllel megkenve, reszelt sajttal megszórva tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában 3.50/5 (2 értékelés)

Vass Lászlóné (204 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére