Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkecombok káposzta ágyon

Csirkecombok káposzta ágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkecombok káposzta ágyon

Csirkecombok káposzta ágyon

Hozzávalók:

  • 4 db egész csirkecomb
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 10 dkg kockázott bacon
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A szalonnát kevés zsiradékon megpirítjuk, majd rádobjuk a vékony szeletekre vágott hagymát és üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett savanyú káposztát, sózzuk, borsozzuk és alaposan összeforgatjuk.

Tepsibe terítjük a káposztás keveréket.

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd a szalonnás-káposztás keverék tetejére sorakoztatjuk őket, befedjük alufóliával és légkeveréses sütőben 200 fokon kb .45 perc alatt készre sütjük.
Burgonyapürével  vagy más tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Jó étvágyat!

Csirkecombok káposzta ágyon 5.00/5 (1 értékelés)

Gáborné Putóczki (24 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére