Főoldal / Egytálételek / Almás barackos sült csirkecomb

Almás barackos sült csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Almás barackos sült csirkecomb

Almás sült csirkecomb

Hozzávalók:

  • 1 kg comb
  • 3 db alma
  • 3-4 db sárgabarack
  • 1 tk. oregano
  • só, bors
  • 1 ek. olívaolaj
  • 6 db burgonya
  • 3 dl almabor
  • 1 ek. áfonya szósz
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A combokat megmossuk, a csontoknál bevagdossuk. A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk.

A combokat, és a burgonyát egy olajos tepsibe rakjuk, sóval borssal, oreganoval ízesítjük. 15 percig sütjük, közben a saját szaftjával többször meglocsoljuk.

Az almákat és a barackokat gerezdekre vágjuk.

A combokat kivesszük a sütőből, a felesleges zsiradékot leszűrjük. Visszatesszük a sütőbe, leöntjük almaborral, hozzáadjuk az áfonya szószt, az alma és a barack gerezdeket, elkeverjük és 30 perc alatt szép pirosra sütjük.

Tipp / megjegyzés:
Ez vendégvárónak is ideális, de a családnak, is kitűnő, ebéd, vagy vacsora, ha leöntjük a szafttal úgy is finom.

Beküldő: Maja

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére