Főoldal / Szárnyas Ételek / Zöldségeken sült csirkeszárnyak

Zöldségeken sült csirkeszárnyak

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldségeken sült csirkeszárnyak

Zöldségeken sült csirkeszárnyak

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny (de lehet más csirkehús is)
  • 3 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 6 szem burgonya
  • 2 cukkini
  • 2 kápia paprika
  • 2 db sárgarépa
  • só, bors, ételízesítő
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A zöldségeket körülbelül egyforma nagyságúra daraboljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.

A fűszerezett zöldségeket egy enyhén kiolajozott tepsibe öntjük.

Befűszerezzük, a darabolt csirkeszárnyakat, és rápakoljuk a tepsiben lévő zöldségekre. Letakarjuk fóliával, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Ha a hús átsült, és a zöldségek is megpuhultak, levesszük róla a fóliát és pirosra sütjük a szárnyakat. (időközben megfordítjuk őket)

Nagyon finom tepsis étel. Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére