Főoldal / Reform ételek / Zacskóban sült nyúl

Zacskóban sült nyúl

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zacskóban sült nyúl

Zacskóban sült nyúl

Hozzávalók:

  • 1 nyúl
  • vadfűszer
  • fél pohár víz
  • sütőzacskó
Elkészítési idő: 1óra 45 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 2000-2500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A feldarabolt nyulat jól megmossuk, és szárazra töröljük. Egyenként bedörzsöljük vadfűszerrel, és sütőzacskóba rakjuk. Fél pohár vizet öntünk mellé, majd bezárjuk a zacskó száját, és megböködjük egy tűvel, hogy a gőz távozni tudjon sülés közben.

180 fokra előmelegített sütőben jó másfél órát sütjük. Nyomjuk meg a zacskón keresztül a húst, és ha benyomódik akkor megsült.

Ha szeretnénk, a fóliát felvágva meg is piríthatjuk.

Salátával, vagy tetszőleges körettel tálaljuk.

A nyúlhús az egyik legegészségesebb hús, a hal után.

Zacskóban sült nyúl 3.86/5 (7 értékelés)

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

A lap tetejére