Főoldal / Szárnyas Ételek / Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

Zabpehely bundás pulykamell csicseriborsólisztben forgatva

Hozzávalók:

  • pulykamell
  • csicseriborsóliszt
  • tojás
  • zabpehely
  • bors
  • kókuszzsír
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A pulykamellet tetszés szerinti szeletekre felvágjuk.
Besózzuk mindkét oldalát.

Kókuszzsírt vagy olajat melegítünk egy serpenyőben.

A húsokat megforgatjuk csicseriborsólisztben, majd felvert tojásban.

A zabpelyhet robotgépben (késeket használva) átdaráljuk, hogy apróbbak legyenek. Pici sót és borsot teszünk hozzá.
A tojás után ebben is megforgatjuk a húsokat.

A serpenyőben fedő alatt készre sütjük. (Közben egyszer megforgatjuk, hogy mindenkét oldala átsüljön.)

Tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Nálam saláta készült hozzá.
A tetszés szerinti zöldségeket a salátához apróra vágjuk.
Az öntet: Joghurthoz olívaolajat, sót, oregánót, apróra vágott petrezselymet és szárított metélőhagymát teszünk. Összekeverjük és ráöntjük a salátára.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Szandra (33 Recept)

Szandra vagyok, a www.cookingwithfantasy.com bloggere. Saját blogomon igyekszem minél gyakrabban izgalmas történetekkel, és fantáziadús receptekkel szolgálni Neked. :)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére