Főoldal / Levesek / Vörösboros zöldségleves gazdagon parasztkolbásszal

Vörösboros zöldségleves gazdagon parasztkolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros zöldségleves gazdagon parasztkolbásszal

Vörösboros zöldségleves gazdagon parasztkolbásszal

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • néhány szelet póréhagyma
  • póréhagyma zöldje
  • 1 db karalábé
  • 4 db karalábé levél
  • 1/4 kelkáposzta
  • 1 szelet zellergumó
  • 1 db sárgarépa
  • 2 db petrezselyemgyökér
  • 1 db étkezési piros paprika
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • 2 db paradicsom
  • petrezselyem levél
  • chili paprika
  • füstölt szalonna bőrével 
  • 1 db tyúkhúsleves kocka
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • őrölt köménymag
  • fokhagyma petrezselyem fűszerkeverék
  • egy szál míves parasztkolbász
  • olíva olaj 
  • vörösbor
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A vörös hagymát és a fokhagymát apróra vágom.

A póréhagymát, a gyökér zöldségeket, paprikákat és a kolbászt karikázom, a zellert, karalábét, paradicsomot és a szalonnát kockára vágom, a petrezselymet és a karalábé leveleket aprítom.

Egy lábasban az olajon megsütöm a szalonnát, majd megpirítom a hagymákat, végül a zöldségeket. Fűszerezem, feleresztem vízzel, belemorzsolom a leveskockát.

Amikor majdnem megfőtt, beleteszem a kolbászkarikákat, öntök bele vörösbort.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére