Főoldal / Egytálételek / Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

Vörösboros tarhonyás paprikáskrumpli császárszalonnával füstöltkolbásszal

Hozzávalók:

  • 6 db nagyobb krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db lecsópaprika
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db chili paprika
  • 1 db paradicsom
  • 20 dkg tarhonya
  • olíva olaj
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 1 szál csípős füstöltkolbász
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • köménymag
  • vörösbor
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A krumplit megpucolom. A hagymákat aprítom, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit kockára vágom.

A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágom.

Egy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, rádobom a hagymát, dinsztelem, hozzáadom a krumplit, paprikát és paradicsomot, fűszerezem, feleresztem vízzel.

Amikor a krumpli már majdnem puha, hozzáadom a tarhonyát is, öntök hozzá vörösbort, majd beleteszem a kolbászt, készre főzöm.

Kovászos uborkával fogyasztottam.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére