Főoldal / Levesek / Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

Vodkás kapros joghurtos uborkaleves lehűtve

Hozzávalók:

  • 4 db ecetes uborka
  • 2 dl uborkalé
  • tormaszár
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kapor
  • őrült fekete bors
  • vodka
  • 3 kanál joghurt
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az uborkákat hosszában négybe vágom, majd karikázom.

A fokhagymát és a kaprot aprítom.

Tányérba teszem az uborkát és a hagymát,felöntöm uborkalével, fűszerezem, öntök bele egy kupicányi vodkát, kanalazok rá joghurtot, díszítem kaporral, és a hűtőbe teszem, hogy a leves lehűljön, és az ízek összeérjenek.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére