Főoldal / Levesek / Tyúkhúsleves

Tyúkhúsleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tyúkhúsleves

Tyúkhúsleves metélttésztával

Hozzávalók:

  • 1 db csirkecomb
  • 1 db csirkefarhát
  • 2 db csirkeszárny
  • 4 db csirkenyak
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zellergumó
  • 1 db karalábé
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chilipaprika
  • 3 zellerlevél
  • 5 szál petrezselyem
  • 10 dkg metélt tészta
  • őrölt piros paprika
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húsokat egy lábasban vízzel felöntve felteszem főni.

Közben a zöldségeket megpucolom, felvágom, beleteszem a levesbe, fűszerezem.

A tésztát megfőzöm.

Amikor a leves hozzávalói megfőttek, tálalok. A levesbe teszek tésztát, és vágok chilipaprikát,

Tipp / megjegyzés:
Régen a tyúkhúslevesből a húst és a zöldségeket is kiszedték, és külön tálalták. Nos én mindent benne hagytam. Ettől lehet, hogy nem olyan szép, de higgyétek el, nagyon finom. A húst persze lehet külön is fogyasztani.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére