Főoldal / Egytálételek / Töltött zsemle

Töltött zsemle

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött zsemle

Töltött zsemle

 

Hozzávalók:

  • 6 zsemle
  • 50 dkg darált hús
  • 5 dkg margarin
  • 1 nagy fej hagyma
  • 3 tojás
  • 100 ml tejföl
  • paprika
  • bors
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A zsemléknek a tetejét levágom és kiszedem a belét.

A hagymát megdinsztelem a margarinnal beleteszem az őrölt húst és 10 percet dinsztelem ezután beleteszem az apróra morzsolt kenyérbelet,sózom borsozom ízlés szerint.

Mikor kész félreveszem a tűzről egyenként belekavarom gyorsan a tojásokat és a tejfölt.

Megtöltöm a zsemléket sajtot teszek rá. 160 fokon 10 perc alatt megsütöm!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére