Főoldal / Egytálételek / Töltött padlizsán

Töltött padlizsán

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött padlizsán

Töltött padlizsán

 

Hozzávalók:

  • 1 padlizsán
  • 50 dkg darált hús
  • 1 kis tejföl
  • 15 dkg trappista sajt
  • ételízesítő
  • bors
  • csipetnyi pirospaprika 
  • kis fej hagyma
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

 

Elkészítés:

A padlizsánt meghámozzuk, kettévágjuk és kikaparjuk a belsejét.
A darált húst olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fűszereket, és az apróra vágott hagymát.

Ételízesítővel ízesítjük a padlizsánt, és megtöltjük a hússal.
Rátesszük a tejfölt és a reszelt sajtot.
Sütőben készre sütjük, kb. 1 óra alatt.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére