Főoldal / Sertés ételek / Töltött fasírt

Töltött fasírt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött fasírt

Töltött fasírt

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés darált hús(lehet vegyes is)
  • 1 db zsemle
  • 3 db tojás
  • pirospaprika, só
  • őrölt bors
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem zöldje

Töltelékhez:

  • sárgarépa
  • kukorica
  • főtt tojás
  • zöldborsó
  • virsli(kolbász)
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A zöldségeket előre megfőzzük.

A húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozom, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtom.

A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítom, összekeverem, majd elosztom a fasírton.(a zöldségeket előre megfőzőm)

A fólia segítségével feltekerem, és kiolajozott tepsibe terítem,amit előre kibélelek császárszalonnával.Sütőbe teszem és 150 fokon 1 órát sütöm.

Jó étvágyat hozzá!

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére