Főoldal / Egytálételek / Tócsni virslivel töltve

Tócsni virslivel töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tócsni virslivel töltve

Tócsni virslivel töltve

Hozzávalók:

  • 4 db burgonya
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 tojás
  • 5 ek liszt
  • só, bors
  • 2 dl víz
  • olaj
  • 5 pár virsli, félbevágva
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A burgonyát megmossuk, kettévágjuk, és lereszeljük kis lyukú reszelőn.
A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, hozzáadjuk a masszához, továbbá a tojást, sót, borsot, vizet, lisztet,
és jól összekeverjük.

Bő forró olajat előkészítünk, a virsliket megforgatjuk a masszában, ha lágy, akkor egy kevés lisztel keményítsük.
Kisütjük benne a virslis tócsnikat, melegen tálaljuk

Tipp / megjegyzés:
Tócsni rajongóknak egy újabb ötlet, én nagyon kedvelem.

Tócsni virslivel töltve 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére