Főoldal / Sertés ételek / Tepsiben sült sertéskaraj sajttal sonkával és céklás rizzsel

Tepsiben sült sertéskaraj sajttal sonkával és céklás rizzsel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tepsiben sült sertéskaraj sajttal sonkával és céklás rizzsel

Tepsiben sült sertéskaraj sajttal sonkával és céklás rizzsel

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli sertéskaraj
  • őrölt bors
  • olaj a sütéshez
  • 2 szál újhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 250g mozzarella sajt

A körethez:

  • rizs
  • cékla
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hús szeleteket sózzuk, borsozzuk és egy deci olajban mindkét oldalát átsütjük.

Kivesszük a szeleteket az olajból és egy tepsibe vagy hőálló edénybe sorakoztatjuk. A hús szeletekre mozzarella sajtot teszünk. Erre a fokhagymával, sóval, borssal kikevert tejfölt simítjuk. A tetejére vágjuk az új hagymát és 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.

A kifőzött rizst összekeverjük a reszelt céklával. Ezzel a körettel kínáljuk a megsült húst.

Mentés

Értékeld a receptet

Domján Mária (524 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére