Főoldal / Egytálételek / Szójaszószos csirke csíkok

Szójaszószos csirke csíkok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szójaszószos csirke csíkok

Szójaszószos csirke csíkok

Hozzávalók:

  • 50 deka csirkemell vékony csíkokra vágva
  • fél deci olívaolaj
  • bors
  • 2 kanál méz
  • 2 kanál szójaszósz
  • 1 nagyobb alma szeletekbe vágva
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Az olajat egy serpenyőben vagy wokban felteszem melegedni. Amikor már meleg hozzáadom a csíkokra vágott megmosott csirkemellet, sózom borsozom, fehéredésig sütöm, ez mindössze pár perc.

Hozzáadom az alma szeleteket is, majd egy -két kevergetés után jöhet a méz amivel a húst és az almát kicsit karamellizálom. Végül szójaszósszal megöntözöm, egyet-kettőt keverek rajta, és készen van a finom szójaszószos csirkecsíkok .

Én rizzsel tálaltam.

Tipp / megjegyzés:
Szeretem az egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom ételeket.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Domján Mária (359 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére