Főoldal / Reggelik / Szalámitekercs sajtkrémmel, tojással töltve

Szalámitekercs sajtkrémmel, tojással töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Szalámitekercs sajtkrémmel, tojással töltve

Szalámitekercs sajtkrémmel, tojással töltve

Hozzávalók:

  • 25-30 dkg szeletelt szalámi (vékonyra szeletelve)
  • 50 dkg tömlős natúr sajtkrém
  • 3 db főtt tojás
  • póréhagyma
  • lila hagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A munkalapunkra teszünk egy nagyobb fóliát,vagy folpackot. Rátesszük a sajtkrémet.
Ráhelyezünk a tetejére egy másik fóliát. Nyújtófával kb 6-7 mm vastagra nyújtjuk.
A felső fóliát levesszük róla. A sajtra egymás mellé ráhelyezzük a szeletelt szalámit úgy, hogy egy kicsit fedje egymást. Nyomkodjuk rá, hogy beleragadjon.

Ismét befedjük fóliával, megfordítjuk, hogy a sajt legyen felül, majd lehúzzuk a fóliát.

A főtt tojást összeaprítjuk, rászórjuk. Vékony karikákat vágunk a kétféle hagymából, majd apróra felvágjuk és elosztjuk a sajtkrém tetején (ezt ízlést szerint) A petrezselyem zöldet is összevágjuk és ezt is rászórjuk.

Szorosra feltekerjük, jól összenyomkodjuk és betesszük a hűtőbe. Minél tovább van a hűvösön annál könnyebb szeletelni.

Nagyon finom. Az alap a sajt és a szalámi. Ezen kívül sokféle ízesítéssel el lehet készíteni.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Kiss Imréné Magdi (26 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére