Főoldal / Egytálételek / Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés comb
  • magyaros fűszerkeverék
  • olaj
  • 20 dkg gyöngyhagyma,bors
  • 1 db sütő zacskó
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combot megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

Sütő zacskóba tesszük ,fűszerezzük és kevés olajat adunk hozzá, a zacskót lezárjuk, 1-2 helyen megszurkáljuk, és készre sütjük.

Mikor megsült, kiborítjuk egy nagy tányérra.

Megpucoljuk a gyöngyhagymát, majd kevés olajon megpároljuk, a hús mellé rakjuk.

Köretként rizi bizit készítünk hozzá.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére