Főoldal / Szárnyas Ételek / Sült libamáj

Sült libamáj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült libamáj

Sült libamáj

Hozzávalók:

  • 15 dkg libamáj 
  • tej
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • zsemle
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A májat megpucolom, beteszem egy tálkába, öntök rá tejet,  és beteszem egy éjszakára a hűtőbe.

Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a lecsepegtetett májat, mellérakom a négybe vágott fokhagymát, és a kettévágott vöröshagymát.

Jól átsütöm mindkét oldalán, kb 15 perc alatt.

A végén fűszerezem, sóval borssal.

Én zsemlével, a sült hagymával és savanyúsággal fogyasztottam, de fogyasztható más, tetszés szerinti körettel is.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére