Főoldal / Reggelik / Spenótos, sonkás, sajtos omlett

Spenótos, sonkás, sajtos omlett

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Spenótos, sonkás, sajtos omlett

Spenótos, sonkás, sajtos omlett

Hozzávalók:

  • 15 dkg spenót
  • 1 gerezd fokhagyma 
  • 1 db paradicsom
  • 5 dkg sonka
  • 5 dkg kemény sajt
  • 2 tojás
  • őrölt fekete bors
  • 1 dl tej
  • 1 ek liszt
  • olíva olaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A spenótot és a paradicsomot alaposan megmossuk és feldaraboljuk. A fokhagymát felaprítjuk, a sajtot lereszeljük, a sonkát felkockázzuk.

A tojást összekeverjük a tejjel, a liszttel és a sajt felével. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Egy serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk a sonkát, rádobjuk a spenótot, a fokhagymát, és a paradicsomot. Kis idő után hozzáöntjük a tojást, majd ízlés szerint megsütjük.

Sajttal megszórva tálaljuk.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére