Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Sonkás töltött tojás

Sonkás töltött tojás

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás töltött tojás

Sonkás töltött tojás

Hozzávalók:

  • 12 tojás
  • 6 szelet pulykasonka
  • 1 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • só, bors
  • petrezselyemzöld
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk, kettévágjuk és a sárgájukat kikaparjuk.

A sonkát apróra felvágjuk.

A tojások sárgáját villával összetörjük, hozzáadjuk a majonézt, a puha vajat, a fűszereket és a mustárt. Végül belekeverjük a sonkakockákat, és megtöltjük vele a fehérje csónakokat.
Apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Sonkás töltött tojás 4.40/5 (5 értékelés)

Laura (56 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére