Főoldal / Szárnyas Ételek / Sonkás sajtos csirkemell

Sonkás sajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás sajtos csirkemell

Sonkás sajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli csirkemell
  • liszt
  • 10 deka sajt
  • 3-4 szelet sonka
  • 4 tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemellet megmosom, törlőkendővel szárazra törlöm.
Szeleteket vágok belőle,és megsózom.

A tojásokat felverem, a sajtot és a sonkát apró kockákra vágom, majd a tojással összekeverem.

A besózott húsokat lisztbe, a sajtos tojásba, és végül a morzsába forgatom.

Forró olajban kisütöm.

Tetszőleges körettel tálalom.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére