Főoldal / Szárnyas Ételek / Sonkás sajtos csirkemell

Sonkás sajtos csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás sajtos csirkemell

Sonkás sajtos csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli csirkemell
  • liszt
  • 10 deka sajt
  • 3-4 szelet sonka
  • 4 tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet megmosom, törlőkendővel szárazra törlöm.
Szeleteket vágok belőle,és megsózom.

A tojásokat felverem, a sajtot és a sonkát apró kockákra vágom, majd a tojással összekeverem.

A besózott húsokat lisztbe, a sajtos tojásba, és végül a morzsába forgatom.

Forró olajban kisütöm.

Tetszőleges körettel tálalom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Domján Mária (359 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére