Főoldal / Sertés ételek / Sertésoldalas sült tökkel

Sertésoldalas sült tökkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésoldalas sült tökkel

Sertésoldalas sült tökkel

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertésoldalas
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db chili
  • 1 db tök
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • oregano
  • kakukkfű
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húst több darabra vágom, a vöröshagymát szeletelem, a fokhagymát aprítom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot nyolcadolom. A tököt félbevágom, meghámozom, magját eltávolítom, kockára vágom.

A húsi beteszem egy serpenyőbe a hagymával, paprikával, paradicsommal együtt, sózom, borsozom, szórok rá paprikát., locsolok rá olajat és megsütöm.

A tököt berakom egy másik serpenyőbe, sózom, borsozom, szúrok rá kakukkfüvet, oreganot, s megsütöm

Tálaláskor szedek a tányérra húst és sült tököt, szúrok rá borsot és oreganót.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére