Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet sajt
  • 2 dl tej
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 2 db burgonya
  • 4 ek.+4 ek. finomliszt
  • 1 db tojás
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

A tejből és a tojásból, borssal, reszelt burgonyával és liszttel, sűrű masszát keverünk.

A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sajttal sonkával töltött borzaska csirkemellből 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére