Főoldal / Egytálételek / Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Sajtos-sonkás kukoricatócsni

Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 35 dkg lecsepegtetett konzerv kukorica
  • 2 tojás
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg sonka
  • 2 tojás
  • 120 ml tej
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 tk só
  • 1 kk bors

A sütéshez:

  • olaj

A tálaláshoz:(ízlés szerint)

  • reszelt sajt
  • tejföl
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A petrezselymet és a sonkát apróra vágjuk.
a kukorica és a sonka kivételével a többi hozzávalót egy tálba tesszük és alaposan összekeverjük.

A végén belekeverjük a sonkát és a kukoricát is.

Egy serpenyőt kevés olajjal felforrósítunk, majd tenyérnyi lepénykéket sütünk a kukoricás masszából. Egyszer átfordítva, addig sütjük amíg szép aranysárga lesz.

Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.

Mentés

Sajtos-sonkás kukoricatócsni 5.00/5 (2 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére