Főoldal / Sertés ételek / Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartármártással

Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartármártással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartármártással

Sajtos párizsi szelet rizzsel és tartámártással

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb
  • 10 dkg trappista sajt
  • 3 ek majonéz
  • 5 tojás
  • magyaros fűszerkeverék
  • olaj
  • 1 tasak félkész rizs
  • 1 konzerv csemegekukorica
  • liszt

Tartármártáshoz:

  • 1 nagy dobozos tejföl
  • 1 dl majonéz
  • 1 tk mustár
  • só, bors
  • 1 csapott ek cukor
  • kicsi citromlé
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Normál Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A sertéscombot vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, és magyaros fűszerkeverékkel megszórjuk.
A tojásokat felverjük, belereszeljük a sajtot, a majonézt hozzáadjuk, és jól összekeverjük az egészet.

A hússzeleteket előbb lisztbe, majd a tojásba, majd újból lisztbe forgatjuk. Forró olajban kisütjük.

A rizst elkészítjük a rajta lévő utasítások szerint, és hozzáadjuk a kukoricát.

A tartármártáshoz minden hozzávalót összekeverünk kb. 3 percig.
Lehet tálalni, és fogyasztani.

 

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére