Főoldal / Szárnyas Ételek / Resztelt csirkemáj burgonyával

Resztelt csirkemáj burgonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Resztelt csirkemáj burgonyával

Resztelt csirkemáj céklasalátával

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db lecsópaprika
  • 1 db paradicsom
  • 2 db chili
  • 2 db burgonya
  • őrölt erős pirospaprika
  • őrölt fekete bors
  • majoranna
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • céklasaláta
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A körethez a burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom.

Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikát és a paradicsomot. Fűszerezem, beleteszem a májat, tovább párolom.

A végén (ha már a máj majdnem kész) melléteszem a krumplit, együtt pirítom, szórok rá vágott petrezselymet.

Céklasalátával fogyasztom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére