Főoldal / Sertés ételek / Rántott töltött palacsinta

Rántott töltött palacsinta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott töltött palacsinta

Rántott töltött palacsinta

Hozzávalók:

  • 15 darab sós palacsinta
  • 30 deka darált hús
  • kis fej vöröshagyma
  • 1 deci étolaj
  • só, bors, majoránna
  • 1 evő kanál liszt
  • 1 deci főző tejszín

Panírhoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hagymát kevés olajon megpárolom, hozzáadom a húst, mikor kifehéredett teszek hozzá sót borsot,majoránnát, 1 evőkanál lisztet, és 1deci tejszínnel felengedem, összeforralom.

A palacsintákat a hússal megtöltöm, és összehajtogatom.

Panírozom mint a húsokat.

Forró olajban kisütöm.

Önálló ételként is kiváló.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére