Főoldal / Hal ételek / Rántott halfilé krumplipürével

Rántott halfilé krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott halfilé krumplipürével

Rántott halfilé krumplipürével

Hozzávalók:

  • 1 doboz panírozott halfilé
  • 1 kg burgonya
  • tejföl
  • ráma
  • gyömbér
  • olaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Ez egy gyors étel mikor sietnünk kell.

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük.

Míg fől a burgonya addig forró olajban lassú tűznél kisüssük a halat amit fagyosan teszünk az olajba.

A megfőtt burgonyát leszűrjük, összetörjük, adunk hozzá tejfölt, vajat, sót, pici gyömbért, majd robotgéppel, simára, krémes állagúra keverjük.

A krumplipürét frissen a rántott hallal kínáljuk.

Tipp / megjegyzés:
Nekem mindig vannak félkész húsok a hűtőbe, így ha valamiért gyors ebéd kell csak előveszem sütöm, és csak a köretet kell megcsinálni gyorsan.

Értékeld a receptet

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

A lap tetejére