Főoldal / Szárnyas Ételek / Rántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival és paradicsomsalátával

Rántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival és paradicsomsalátával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival és paradicsomsalátával

Rántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival és paradicsomsalátával

Hozzávalók:

  • 2 db csirke felső comb 
  • 4 db újkrumpli
  • 2 db sárgarépa
  • 4 db fehér spárga
  • 2 db paradicsom
  • 1 db lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • liszt
  • tojás
  • prézli
  • olíva olaj
  • citromos olaj
  • citrom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • fokhagymás petrezselyem fűszerkeverék
  • koriander levél
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkecombokat fűszerezem, majd bepanírozom. A krumplit és zöldségeket megfőzöm. A krumplikat kevés olajon megpirítom.

A combokat bő olajban megsűtöm. Közben a krumplikat kevés olajon megpirítom, szórok rájuk aprított petrezselymet.

Tálalás: A tányérra helyezem a csirkecombot, mellé a zöldségeket és a krumplit, felülre pedig a paradicsomot és a lilahagymát.

Rászórom az aprított fokhagymát, s a fokhagyma petrezselyem fűszerkeveréket, sózom, borsozom, meglocsolom citromlével és citromos olajjal

A csirkére teszek egy koriander levelet.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére