Főoldal / Hal ételek / Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

Rántott busa gombával sült hagymás krumplipürével

Hozzávalók:

  • 1 kisebb szelet busa filé
  • füstölt szalonna
  • 4 db csiperke gomba
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • vaj
  • citrom
  • paradicsom
  • fodros petrezselyem zöld
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom.

A filét 2 db-ba vágom, bedörzsölöm a szalonnával, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom.

A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, megpirítom.

A serpenyőben megsütöm az apróra vágott szalonnát, majd ebben a zsiradékban megsütöm a halszeleteket, és a gombákat.

A szalonna darabkákat a krumplihoz keverem.

Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, a gombákat, díszítem egy szelet citromkarikával, egy szelet paradicsommal, petrezselyem zölddel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére