Főoldal / Szárnyas Ételek / Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell

Hozzávalók:

  • kb. 1 kg csirkemell filé
  • 1 szál póréhagyma
  • 500 ml főzőtejszín
  • kb. 4-5 ek. mustár
  • petrezselyemzöld
  • őrölt bors
  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1500-2000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karikára felvágott póréhagymát kevés olajon megdinszteljük.

A csirkemellet nagyobb szeletekre felvágjuk, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg a leve elpárolog. A húst rátesszük és mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.

Tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borsot. A beízesített tejszínt ráöntjük a csirkemellre, megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Pár perc alatt összeforraljuk.

Rizs körettel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Tündi konyha (83 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére