Főoldal / Szárnyas Ételek / Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos

Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos

Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell filé
  • 2 db paradicsom
  • 4 szelet mozzarella sajt
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 mk. ételízesítő
  • 1 mk. őrölt bors
  • 1 mk. szárnyas fűszerkeverék
  • 1 mk. oregánó
  • 5 cl étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemellet a vöröshagymával együtt ledaráljuk.

A darált csirkemellet befűszerezzük ételízesítővel, borssal, grillfűszerrel, oregánóval és egy kevés sóval.

Vizes kézzel négy gombócot formázunk, majd olajozott tepsibe vagy sütőlemezre tesszük és kerek formára ellapítjuk.

Mindegyik csirkelángosra teszünk egy-egy szelet mozzarella sajtot és egy fél paradicsomot.

Előmelegített sütőben 25-30 percet sütjük.

Légkeveréses sütőben 25 perc 160 fokon.

Köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére