Főoldal / Sertés ételek / Mézes mustáros chilis sertésborda

Mézes mustáros chilis sertésborda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mézes mustáros chilis sertésborda

Mézes mustáros chilis sertésborda 2

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 szál póréhagyma
  • 2 db paprika
  • 2 kanál mustár
  • 2 kanál méz
  • 1 mk. grillfűszer
  • 1 mk. durvára darált bors
  • 1 db chili paprika
  • 1 dl olíva olaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A chilit apróra vágjuk. A mézet elkeverjük a mustárral. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, apróra vágott chilivel, és megkenjük a mézes mustáros páccal. A húst 1-2 órára a hűtőbe tesszük.

A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben kevés olajon hirtelen, nagy lángon átpirítjuk, grillfűszerrel megszórjuk, majd félre tesszük.

A hússzeleteket pár csepp olajon vagy grillen átsütjük és a sült zöldségekkel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Mézes mustáros chilis sertésborda 5.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére