Főoldal / Egyéb / Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

Medvehagymás zöldségleves mozzarellával

 

Hozzávalók:

  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 db újhagyma zöldjével
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 2 db krumpli
  • 1 csokor zellerlevél
  • 1 csokor petrezselyemlevél
  • 3 db chili
  • 1 db paradicsom
  • 2 db szárnyashúsleves kocka
  • fekete bors
  • 1 ek olívaolaj
  • 2 ek vaj
  • 1 csomag (8 dkg) mini mozzarella
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítjuk. Az újhagymát és a répát felszeleteljük, a krumplit kockára vágjuk, a medvehagymát, a petrezselymet, és zellerlevelet összevágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.

Egy fazékban az olajon és a vajon megpirítjuk a hagymákat, hozzáadjuk a répát és a krumplit, együtt dinszteljük. Majd hozzáadjuk a többi zöldséget, a chilit, és felöntjük a vízzel. Fűszerezzük, és belemorzsoljuk a leveskockát. Felöntjük a vízzel, és bő fél óra után, amikor már minden puhára főtt, tálalunk.

A levest mozzarella golyókkal tálaljuk.

Tipp / megjegyzés:
Ezúttal nem krémlevest, hanem egy medvehagymás zöldséglevest teszek fel, és nem sajtos pirított toasttal, hanem mozzarellával.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére