Főoldal / Reggelik / Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából

Hozzávalók:

  • 3-4 db tojás
  •  medvehagyma (ízlés szerint)
  • 1 dl tejszín
  • 1 db mozzarella (v. reszelt sajt)
  • 1/2 ek. olívaolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A medvehagymát vékonyra felvágjuk. A tojásokat feltörjük, majd a tejszínnel, és ízlés szerinti sóval, jó habosra felverjük.

Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, majd hozzáadjuk a vékonyra felvágott medvehagymát, és pár percig pároljuk, hogy kissé összeessen.

Ezután óvatosan ráöntjük a tejszínes-tojást, majd rácsipkedjük a mozzarellát. A lángot kisebbre véve, szép lassan sütjük. Majd pár percre betesszük a meleg sütőbe, és ott sütjük készre.

A sütőből kivéve a készre sült omlettet óvatosan összefordítjuk, majd óvatosan átcsúsztatjuk a tányérra.
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteményt, és gyümölcsteát kínálunk hozzá.

Medvehagymás-sajtos omlett Gizi konyhájából 5.00/5 (2 értékelés)

Gizi (321 Recept)

Szeretek sütni-főzni, és sokat kirándulni.Több évtizede sertepertélek a konyhámban kisebb, nagyobb sikereket elérve. Mára már szenvedélyemmé vált a sütés-főzés, így minden nap valami finomsággal kényeztetem a családomat, és a barátaimat. Szeretem a hagyományos, magyaros ételeket, de szívesen kipróbálok számomra új, és különleges ízvilágot is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére