Főoldal / Szárnyas Ételek / Medvehagymás sajtos csirke combok, mexikói körettel mézes almáva

Medvehagymás sajtos csirke combok, mexikói körettel mézes almáva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás sajtos csirke combok, mexikói körettel mézes almáva

Medvehagymás sajtos csirke combok, mexikói körettel mézes almáva

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 kis pohár tejföl
  • 10 dkg reszelt trappista sajt
  • piros paprika, bors, magyaros fűszer
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csomag mexikói zöldség
  • 2 db alma
  • 2 evőkanál méz
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkecombokat befűszerezzük, majd az apróra vágott hagymával és fokhagymával együtt 180 fokra előmelegített sütőben puhára pároljuk. (sütőzacskóban is készíthetjük)

Ha megpuhult, felöntjük olajjal és pirosra sütjük. A tejfölt kikeverjük a sajttal és az apróra vágott medvehagymával, majd minden csirkecombot megkenünk vele és még kb 10 percig sütjük..

A mexikói zöldséget, vízben kevés sóval puhára pároljuk. Az almát megpucoljuk, felkockázzuk és a lábosban felmelegített mézhez adjuk. Pár perc alatt összefőzzük.
A húst a zöldséggel és az almával kínáljuk.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére