Főoldal / Egytálételek / Mediterrán omlett négyféle sajttal

Mediterrán omlett négyféle sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mediterrán omlett négyféle sajttal

Mediterrán omlett négyféle sajttal

Hozzávalók:

  • 2 db krumpli
  • 20 dkg csiperkegomba
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika 
  • 1 db csípős hegyes piros paprika
  • 2 db paradicsom
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 db tojás
  • tej
  • 2 dkg parmezán sajt
  • 2 dkg füstölt sajt
  • 3 dkg roquefort
  • 5 dkg mozzarella
  • 10 szem chilivel töltött zöld olívabogyó
  • 10 szem magozott fekete olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • morzsolt kakukkfű
  • oreganó
  • olívaolaj
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A krumplit megfőzöm. Közben a hagymák fehérjét, és a paprikákat felkarikázom, a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát felaprítom. A gombákat és a krumplit felszeletelem.

Egy serpenyőbe kevés olajat öntök. Beleteszem a hagymákat a zöldjük egy részével, a krumplit, a gombát és a paprikát. Ízlés szerint sózom, borsozom.

A tojást kevés tejjel összekeverem, reszelek bele füstölt sajtot, majd szórok rá sót, borsot, kakukkfüvet. Ráöntöm a zöldségekre.

Megkeverem, majd ráteszem a paradicsomot, az olívabogyókat, a reszelt parmezánt, rácsipkedem a roquefortot és a mozzarellát. Végül megszórom újhagyma zöldjével.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére