Főoldal / Birka / Marha / Marhapörkölt kolbásszal és borsóval

Marhapörkölt kolbásszal és borsóval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Marhapörkölt kolbásszal és borsóval

Marhapörkölt kolbásszal és borsóval

Hozzávalók:

  • 1 kg marha comb
  • 1 pár nyes kolbász
  • 20 dkg borsó
  • 2 db hagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 kanál lecsó
  • bors
  • vegeta
  • majoranna
  • piros paprika
  • olaj
Elkészítési idő: több mint 2 és fél óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymát megpucoljuk apróra vágjuk és olajon megdinszteljük.Megszórjuk a pirospaprikával, és felöntjük vízzel.
Hozzá adjuk a fűszereket, és a kockákra vágott húst.

A fokhagymát megpucoljuk apróra vágjuk és hozzá adjuk a pörkölthöz.Teljesen puhára főzzük a húst.(Ha kell pótoljuk az elfövő vizet)
Végül betesszük a borsót és az apróra feldarabolt nyers kolbászt is, puhára főzzük.
Makaróni tésztával tálaljuk. (de ízlés szerint burgonya körettel, vagy nokedlivel is tálalható)

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére