Főoldal / Szárnyas Ételek / Májas csirkemell

Májas csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Májas csirkemell

Májas csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 filézett csirkemell
  • 1 doboz májkrém
  • 5 deka füstölt szalonna vagy sonka
  • 1 deci 20%-os tejföl
  • 1 kanál mustár
  • 1 mk kanál majoránna
  • őrölt bors
  • aprított petrezselyem
  • 2 deci tejföl
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom, majd összekeverem a többi hozzávalóval.

A csirkemelleket egy tűzálló tálba lerakom. A hússzeleteknek a felső felét a tejfölös keverékkel bekenem.
Előmelegített forró sütőbe 30-35perc alatt készre sütöm.

Két almát megpucolom, karikára vágom, és kevéske olajon, mézzel megpárolom.

Burgonya pürével és almakarikával tálalom.

Az alma karikák nagyon jól harmonizálnak a füstölt sonkás májassal

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére