Főoldal / Szárnyas Ételek / Magyaros pulykanyárs

Magyaros pulykanyárs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Magyaros pulykanyárs

Magyaros pulykanyárs

Hozzávalók:

  • 70 dkg pulyka felső comb filé

A páchoz:

  • egy csipet őrölt bors
  • 1 evőkanál piros paprika
  • ízlés szerint só
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 cent pálinka

A nyárshoz:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg füstölt házi szalonna

A parázsburgonyához:

  • 1 kg kis méretű burgonya
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A pác hozzávalóit ráöntjük a húsra és kézzel összekeverjük. Hűtőben hagyjuk pácolódni pár órát de a legjobb ha egy egész éjszakát pihenhet.

Feltesszük a parázsra a burgonyákat.

Felkockázzuk és felkarikázzuk, nagyjából egyforma méretűre a hozzávalókat. Felfűzzük a hozzávalókat a nyársra, ízlésünk szerint váltakozva.
Grillrácson pirosra sütjük a nyársakat.

A héjában sült burgonyával és ízlés szerint savanyúsággal vagy salátával kínáljuk.

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére