Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Madeleine keksz

Madeleine keksz

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Madeleine keksz

Madeleine keksz

Hozzávalók:

  • 12 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 8 dkg cukor
  • 9 dkg vaj
  • 1 evőkanál citromlé
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Készítsük elő a hozzávalókat.Keverjük ki a robotgéppel az olvasztott, majd kihűtött vajat, a tojást és a cukrot.

Adjuk hozzá a lisztet és az egy kanál citromlevet és keverjük simára. A Madeline formát kenjük ki vajjal, szórjuk meg liszttel, majd egy kanál segítségével adagoljuk a mélyedésekbe a tésztát és igazítsuk el benne. (Más formában is megsüthetjük)

180 fokra előmelegített sütőben 12-15 percig alatt süssük arany színűre. A formában hagyjuk kihűlni, majd óvatosan vegyük ki belőle és porcukorral megszórva kínáljuk.

Jó étvágyat!

Mentés

Mentés

Madeleine keksz 5.00/5 (1 értékelés)

Laura (27 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére