Főoldal / Sertés ételek / Lecsós sertéstarja

Lecsós sertéstarja

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsós sertéstarja

Lecsós sertéstarja

Hozzávalók:

  • 25 dkg sertéstarja
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • olívaolaj
  • 1 bögre zöldborsó
  • 1 db sárgarépa
  • 2 db kicsi paradicsom
  • 2 szelet avokádó
  • 2 db friss chili
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A hagymákat szeletelem, a paprikát és a paradicsomot darabolom, a sárgarépát vastagabb csíkokra vágom.

A zöldborsót kevés vízzel felteszem főni, sózom, borsozom.

Egy másik edényben megpárolom a répát, sózom, borsozom.

Egy serpenyőbe beleteszem a tarja szeleteket, a hagymát, paprikát, paradicsomot, locsolok rá egy kevés olívaolajat, fűszerezem, és fedő alatt párolom.

A borsót botmixerrel összekeverem.

Tálaláskor teszek a tányérra tarja szeleteket, formázott borsópürét, rá egy chilit, mellé egy paradicsomot, párolt répát, és egy szelet avokádót.

Tipp / megjegyzés:
Egy magyaros étel egy kicsit átértelmezve.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére